logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Des de 1975 formant universitaris

Academia Sol

El 1975 es va fundar ACADEMIA SOL i actualment és l’acadèmia universitària més gran de Barcelona, som un centre d’ensenyança privada extern a la universitat que ofereix classes de suport de les assignatures dels diferents graus que s’imparteixen a les universitats de Barcelona: UB, UPC, URL…
Oferim diferents tipus de cursos adaptats a les necessitats de cada alumne, cursos extensius i intensius per tal de preparar els exàmens d’avaluació continua, pràctiques i els exàmens finals. Les classes s’imparteixen en grups reduïts i són molt pràctiques, s’explica la teoria de cada matèria, però, principalment es realitza un gran nombre d’exercicis i es resolen exàmens de convocatòries anteriors.
El nostre equip de professors està altament qualificat i especialitzat en cada una de les assignatures que imparteixen, la seva àmplia experiència els permet conèixer la matèria a la perfecció aconseguint així que any rere any hi hagi un alt percentatge d’aprovats.

 

Durant tots aquests anys de formació a milers d’alumnes, hem après molt per tal de ser capaços d’oferir el millor als nostres alumnes, classes professionals, útils i de qualitat per aconseguir així l’objectiu que, des de sempre, ens hem marcat, l’excel·lència.

 

El nostre objectiu: EL TEU APROVAT!

PERQUÈ ACADÈMIA SOL?

Claus del nostre èxit

Classes teòriques i pràctiques

Classes teòriques i pràctiques

A classe s’explicarà la teoria imprescindible però, principalment, es realitzarà una gran quantitat d’exercicis i problemes d’exàmens per reforçar-la.

Apunts propis actualitzats

Apunts propis actualitzats

A cada curs s’entrega un resum de teoria pròpia i una col·lecció d’exercicis i problemes d’examen.

Resolució d’exàmens

Resolució d’exàmens

Tenim una àmplia col·lecció d’exàmens de convocatòries anteriors que es resoldran durant el curs.

Garanties d’aprovat

Garanties d’aprovat

Si vens al curs extensiu i no aproves, podràs repetir el següent curs amb un 50% de descompte i inclús GRATUÏTES. Consulta les nostres garanties d’aprovat específiques per a cada grau.

2 setmanes de prova gratuïtes

2 setmanes de prova gratuïtes

Recorda que tens dues setmanes gratuïtes per a provar els nostres professors i classes d’inici de curs. Apunta’t i, sense cap compromís, vine a conèixe’ls, a conversar amb ells, a veure com expliquen...

Seguiment d’avaluació continua

Seguiment d’avaluació continua

Es farà el seguiment de l’alumne durant tot el curs ajudant-lo a preparar els exàmens parcials, les entregues, pràctiques...

Classes extres i dubtes

Classes extres i dubtes

A més de les hores setmanes de classe, tindràs el professor disponible per a resoldre dubtes i classes extres de repàs abans dels exàmens

L’acadèmia amb més experiència

L’acadèmia amb més experiència

ACADEMIA SOL des de 1975 formant universitaris, som l’Acadèmia amb més anys d’experiència.

TIPuS DE CURSos

Fes una ullada als nostres cursos

L’opció més intel·ligent

És el curs més complet i per tant el més recomanat, abasta tot el quadrimestre, de 12 a 15 setmanes lectives. S’imparteix la matèria amb detall des de zero, s’explica la teoria, es realitzen un gran nombre d’exercicis, es resolen exàmens de convocatòries anteriors i s’ajudarà a l’alumne en tota l’avaluació continua afegint classes extres de repàs i de dubtes.

Tens 2 setmanes de prova gratuïtes per a provar els nostres cursos, apuntat i sense cap compromís, vine a conèixer els nostres professors.

Optimitza el teu temps

Son cursos intensius de poques hores que s’imparteixen els dies previs als exàmens parcials. Es basen en la realització d’exàmens de convocatòries anteriors acompanyat d’un breu repàs de la teoria.

Optimitza el teu temps

Són cursos d’aproximadament 15-21 hores de classe que s’imparteixen els dies previs als exàmens finals. Són classes centrades a aprovar, t’ensenyaran com enfocar la matèria i com solucionar els diferents problemes que et plantegin d‘una forma més intensiva.

Es basen en la realització d’exàmens de convocatòries anteriors acompanyat d’un breu repàs de la teoria.

Optimitza el teu temps

Són cursos intensius per a preparar convocatòries de re-avaluació i s’imparteixen els dies previs als exàmens finals. Són classes centrades a aprovar, t’ensenyaran com enfocar la matèria i com solucionar els diferents problemes que et plantegin d‘una forma més intensiva.

Es basen en la realització d’exàmens de convocatòries anteriors acompanyat d’un breu repàs de la teoria.

Abrir chat